IMPOSSIBLE IS JUST A BIG WORD

Wanneer jij ervoor kiest om de samenwerking met mij aan te gaan en je volledig door mij te laten coachen, zal ik jou 1000% geven. Samen maken wij afspraken om ervoor te zorgen dat wij top resultaten mogen behalen!  Geef mij 100%, dan geef ik jou 1000%

Zie hieronder een aantal succesverhalen van mijn coaching cliënten die jou voor gingen.

Joey heeft mij geholpen met het stellen van realistische doelen en vervolgens met het behalen van deze! Ik heb ervoor gekozen om mij online te laten coachen door Joey, Ik wilde zelf blijven trainen.

Met het online coaching programma heeft  Joey voor mij mijn voeding en trainingsprogramma’s gemaakt en, Hadden we elke week nauwkeurig contact over de voortgang van mijn resultaten. We bekeken week tot week hoe het ging met de trainingen, en Joey zorgde ervoor dat ik gedisciplineerd bleef trainen zonder zomaar op te geven. Dit resulteerde dan ook in een mooi resultaat! Ik ben in 16 weken 18 kilo afgevallen!! Zonder Joey had ik dit resultaat zeker niet behaald.

Jarno Loeffen, Online coaching

Niet alleen help ik mijn cliënten met het bereiken van hun doel en/of hun body transformatie, ook heb ik zelf een volledige transformatie mogen ondergaan. In de afgelopen 6 jaar heb ik mijzelf naar een ander niveau weten te tillen. Toen ik begon met fitnessen op 16 jarige leeftijd was ik erg dun en mager, er zat totaal geen volume of vorm in mijn lichaam waar ik trots op kon zijn.

Dit was dan ook de reden waarom ik ben begonnen met fitnessen, ik wou mijzelf in de spiegel kunnen aankijken en tegen mijzelf kunnen zeggen Joey, hier heb jij hard voor gewerkt! Ik besloot dat het tijd was voor verandering! Ik begon met trainen en het veranderen van mijn eetpatroon, dit koste natuurlijk wel even wat tijd voordat het helemaal in mijn systeem zat. Door de jaren heen heb ik door veel zelf onderzoek, opleidingen en ervaring in de sportschool als coach mijn doel weten te bereiken! Ik ben van een mager en dun persoon, naar een persoon gegaan die trots is op zijn uiterlijk en met veel meer zelfvertrouwen door het leven kon gaan!

Joey van Lith, Coaching van zichzelf

Ik heb de afgelopen maanden de motivatie en discipline gevonden om een gezondere levensstijl aan te meten met alle hulp van Joey! Hij heeft me in laten zien hoe afvallen mogelijk is, op een leuke en gezonde manier die bij mij past.

Door hem zit ik nu zoveel beter in mijn vel en had ik het behaalde resultaat nooit durven dromen!

Het resultaat.. Ik ben 12,4 kg afgevallen in 12 weken!!

Dana Keukens, Personal Training