OVER MIJ

Mijn naam is Joey van Lith, 23 jaar oud, woonachtig in Oss. Al ruim 5 jaar coach ik mensen op het gebied van training, voeding en op mentaal vlak.

Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding tot sport- en bewegingscoach/trainer afgerond op het ROC de Leijgraaf in Oss. Vervolgens heb ik de opleiding voor fitness instructeur (fit!vak A) & personal trainer (Fitvak B) gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik veel affiniteit met voeding en heb ik hiervoor ook het certificaat van voedingsdeskundige mogen behalen.

Op het moment ben ik bezig met de opleiding Mental Coach. Mindset is een erg belangrijke factor tijdens het maximale uit jezelf halen tijdens sporten of in je dagelijkse activiteiten. Ik heb gemerkt dat in de tijd dat het even niet lekker ging bij mij zowel op sportvlak als in mijn privé leven (wat ieder kan overkomen trouwens) dat ik heel veel heb opgestoken van een juiste mindset creëren.

Wanneer je mindset in de juiste richting staat zal jij merken dat je dagelijkse activiteiten, je gevoel en je prestaties positiever zullen verbeteren. Ik richt mij voornamelijk in het realiseren van doelen zoals spiermassa opbouwen, het verbeteren van je Physique, effectief gewichts verlies & het verbeteren van je mindset.

Als personal trainer kan ik je exact vertellen WAT je moet trainen, HOE je moet trainen, en WAAROM het werkt. Verder kan ik je precies uitleggen HOE je alles kunt eten, maar toch resultaat kunt behalen.

BEKIJK VERHALEN