UNIEKE KAMPIOEN COACHING FORMULE

Maak kennis met mijn eigen bewezen en door geteste kampioenen coaching formule! Veel mensen denken dat het transformeren van hun lichaam in een kampioen een onmogelijke taak is. Niets is minder waar!

Ik heb uit eigen hand ervaren hoeveel mensen zich voorspiegelen dat een mooi lichaam voor hen niet is weggelegd. Het zijn vaak mentale blokkades die personen zich onbewust opleggen.

Met de juiste mindset waar ik jou in deze unieke kampioen coaching formule alles over zal leren is het behalen van doelen zeker mogelijk!

Met de unieke kampioen coaching formule leer jij niet alleen hoe jij het effectiefste kan trainen, of hoe jij bewuste voedingskeuzes kan maken, nee!

Met deze unieke en bewezen online kampioen coaching formule onderga jij een volledige transformatie, niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Fysiek en mentaal word jij een kampioen!

ZO HEB IK JARNO LEREN KENNEN

Jarno had last van mentale blokkades en was ontevreden over zijn lichaam, Hij besloot dat het tijd was voor verandering!

Door middel van effectieve trainingsprogramma’s, op maat gemaakte voedingsschema’s en de juiste manier van coachen is Jarno maar liefst 18kg afgevallen!

Het succes van Jarno is te danken aan de effectieve kampioen coaching formule.

WAT HOUDT DE KAMPIOEN COACHING FORMULE PRECIES IN?

STAP 1:

Strategisch intakegesprek (fysiek of via video call).

STAP 2:

Screening van jouw huidige lifestyle situatie.

STAP 3:

Samen plan van aanpak opstellen.

STAP 4:

Aan de slag met wekelijkse check-in momenten voor het meten van progressie.

STAP 5:

Resultaat gegarandeerd, anders geld terug!

DIT IS WAT ANDEREN OVER DE COACHING FORMULE ZEGGEN…

Het verhaal van Bernadette

Na een jaar af en aan trainen met Joey, besloot ik vanaf januari vol aan de bak te gaan. Na alle feestdagen en lekkere food.
Samen hebben we de doelen neer gezet. Mede door steeds de gesprekken aan te gaan en te evalueren wat mijn doelen zijn. Om zo ook gemotiveerd te blijven om door te gaan. Steeds ook over mijn eigen kunnen pushen. In aantal keren of juist meer gewicht.
Qua voeding en trainen moet je het zelf doen. Je kan nog zo’n goede gesprekken hebben met je coach het gaat om de motivatie en juiste coaching.
Die heb ik zeker bij Joey gekregen en we nog een tijdje door. Ik ben heel benieuwd wat het resultaat over 3 maanden gaat zijn💪💪

PLAN JOUW GRATIS KAMPIOENENGESPREK!